65738
Book
In basket
Ten poradnik ma pomóc wszystkim zapracowanym, zmęczonym czy zwyczajnie nielubiącym gotować osobom błyskawicznie przyrządzać potrawy zgodne z zasadami żywienia insulinoopornych. Z przepisów mogą jednak korzystać nie tylko pacjenci z insulinoopornością, ale każdy, kto chce jeść z niskim indeksem glikemicznym, odżywiać się zdrowo i zrezygnować z częstego jedzenia na mieście. Co znajdziesz w tej książce: rady w pigułce, czyli vademecum dotyczące insulinooporności, listę produktów, z których warto korzystać, podstawowe zasady gotowania dla zabieganych przyprawy, które wspomagają walkę z insulinoopornością, sposoby na okiełznanie głodu.
Availability:
Wypożyczalnia dla Dorosłych BB
There are copies available to loan: sygn. 641/642/Wyp. (1 egz.)
Notes:
Bibliography, etc. note
Bibliografia s. 306-310.
Funding information note
Zrealizowano ze środków Narodowego Programu Rozwoju Czytelnictwa 2019 (Biecz).
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again