65738
Book
In basket
Musująca strona mocy – fermentowane napoje o niepowtarzalnym smaku! Pascal Baudar odkrywa tradycyjne metody warzenia piwa, wina, a także pokazuje, jak łatwo można przygotować przepyszne napoje bezalkoholowe o wyjątkowych smakach i walorach zdrowotnych. Kwas chlebowy, buza, cydr, pitny miód ziołowy, szanta czy manzanita to tylko niektóre z fascynujących napojów, które przyrządzisz korzystając z jego wskazówek. Oto przepisy, które zainspirują cię do tworzenia niebanalnych połączeń smakowych w alkoholowych i bezalkoholowych napojach. Razem z Baudarem odkrywaj potencjał kulinarny w lokalnych produktach i tych, które możesz znaleźć w pobliskim lesie. Uruchom swój domowy roślinny browar i warz na zdrowie! Wyjątkowa książka poświęcona wyłącznie fermentacji napojów, która zainspiruje cię już od pierwszych stron!
Availability:
Wypożyczalnia dla Dorosłych BB
There are copies available to loan: sygn. 64/Wyp. (1 egz.)
Notes:
Tytuł oryginału: Wildcrafting brewer : creating unique drinks and boozy concoctions from nature's ingredients
General note
Tytuł oryginału: The wildcrafting brewer : creating unique drinks and boozy concoctions from nature's ingredients. Na okładce: Przepisy na fermentowane napoje bezalkoholowe oraz miody pitne, wina, piwa i inne fermentowane trunki z mocą.
Bibliography, etc. note
Bibliografia na stronach 313-314. Indeks.
Reviews:
The item has been added to the basket. If you don't know what the basket is for, click here for details.
Do not show it again